Contact

2 Responses

 1. Thomas van Sonsbeek
  Thomas van Sonsbeek 16/08/2015 at 16:05 |

  Beste Jeroen,

  Interessante blog, veel materie om over na te denken! Vooral wat betreft psychiatrische diagnosen.. DSM criteria liggen continu onder vuur, dus altijd goed een onderbouwing te lezen die aangeeft waarom diagnoses belangrijk zijn.

  Excuus voor deze (aan deze blog) ongerelateerde vraag, maar geeft u toevallig nog les in Amok? Ik zag op de Amok combatives website dat u trainer bent in Amsterdam, en ik ben al een tijd op zoek naar een plek waar ik een introductie tot Sotis’ systeem kan krijgen. Aangezien ik woon in Amsterdam zou dat perfect zijn!

  Met vriendelijke groet,

  Thomas van Sonsbeek

 2. Erik Hein
  Erik Hein 07/08/2018 at 13:37 |

  Hoi Jeroen,

  Via Bertine de Vries kwam ik op jou spoor. Wij leiden (www.skmo.nl) kickboksleraren op en recentelijk schreef ik daar 2 boeken over (www.erikheinacademy.com). Nu bezig met derde boek: (kick) boksen in coaching en therapie. Daar werken diverse gastauteurs aan mee. Ik ben altijd op zoek naar mensen met een goed verhaal vertaalt in praktische werkvormen voor onze docenten en (kick) boksdocenten in het algemeen. Ik begreep dat jij ook affiniteit met martial arts hebt. Zou je het wat vinden een hoofdstuk te schrijven over het waarom en het hoe van (kick) boksen in coaching of therapie? Vr gr Erik Hein

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.